Υπηρεσίες μεταφορών

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Πιστοποιημένοι οδηγοί

Πιστοποιημένοι οδηγοί

Άνεση, Ασφάλεια & Wi-Fi

Άνεση, Ασφάλεια & Wi-Fi

Αγαπητέ επισκέπτη, καλώς όρισες στο νησί της Κρήτης!

Η CreteTaxiTransfer είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες οδικής μεταφοράς (έως και 8 ατόμων) στην Κρήτη από άποψη ευθύνης, άνεσης και ασφάλειας. Η  εταιρεία μας, CreteTaxiTransfer, αναλαμβάνει  κάθε είδους οδικής μεταφοράς, με σκοπό να βελτιώσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία.  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο νομό Λασιθίου, όπου υπάρχουν γνωστές γραφικές πόλεις και τοποθεσίες, όπως η Ελούντα, η Σπιναλόγκα, ο Άγιος Νικόλαος, η Ιεράπετρα, η Σητεία και το νησί χρυσή.

Στόχος μας είναι να σας ξεναγήσουμε σε αυτό το απίστευτα όμορφο και μεγάλο νησί της Κρήτης, να σας αναδείξουμε την κρητική φιλοξενία, μία από τις παλαιότερες αξίες του νησιού μας και να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε τα μέγιστα από το ταξίδι σας!

Προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέρουμε πιο προσιτές και χαμηλού προϋπολογισμού υπηρεσίες ιδιωτικής μεταφοράς υψηλής ποιότητας σε όλο το νησί Κρήτης.

Το εκπαιδευμένο, ευγενικό και πιστοποιημένο από το υπουργείου μεταφορών προσωπικό μας, θα σας παραλάβει με καινούργια οχήματα της Mercedes-Benz, από οποιαδήποτε μέρος της Κρήτης και θα σας μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Σας προσφέρουμε έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο για κάποιους δημοφιλής προορισμούς στο νησί μας. Επιπλέον παρέχονται ημερήσιες εκδρομές και περιηγήσεις 3 ωρών σε υπέροχα τοπία, παραλίες, Πόλεις της Κρήτης, γραφικά χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη εκδρομή, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τον χρόνο που διαθέτετε.

Σας προσφέρουμε:

- Προτεινόμενες εκδρομές, μέρη και δρομολόγια, 
- Μεταφορά από σημείο σε σημείο, κατόπιν συνεννόησης,
- Μεταφορά από αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις της Κρήτης,
- Ειδικά αυτοκίνητα για καπνίζοντες και μη-καπνίζοντες
- Πλήρως κλιματιζόμενα οχήματα, 
- Χώρος μεγάλων αποσκευών
- Δωρεάν Wi-Fi
- Δωρεάν αναψυκτικό στην επιβίβαση,
- Δυνατότητα καθίσματος για βρέφη και παιδιά,
- Δυνατότητα μεταφοράς από 1 έως 8 άτομα.

Μεταφερθείτε από επαγγελματίες με Ασφάλεια, Άνεση και Πολυτέλεια. Εμπιστευτείτε την CreteTaxiTransfer!

Παπαγεωργίου 46, Ιεράπετρα Κρήτης, Τ.Κ. 72200
+30 6938645634
+30 6973731203
contact@cretetaxitransfer.gr
This module cannot work without AcyMailing

Βρείτε μας

Αγαπητέ επισκέπτη, καλώς όρισες στην Κρήτη! Εμπιστέψου την εταιρεία "CreteTaxiTransfer" για την οποιαδήποτε οδική σας μετακίνηση στην Κρήτη, με άνεση, αξιοπιστία και ασφάλεια. 

Επικοινωνία

© 2024 cretetaxitransfer. All Rights Reserved. Powered by
Logo sm